Februari?!?!?! De tijd vliegt!
Door: laurawind
Blijf op de hoogte en volg Laura
01 Februari 2011 | Spanje, Sevilla
Ik heb al veel te lang niets geschreven.. Lo siento! Vorige week dinsdag zijn Danique en Sandra naar Sevilla gevlogen. Om 1 uur ’s middags kwamen ze aan op het vliegtuig en om half 4 spraken we af vlakbij het hostel waar ze sliepen. Ik voelde me helaas tot vrijdag niet goed, waarschijnlijk heb ik kougevat na de ijskoude dag in Cordoba. We hebben boodschapjes gedaan en daarna gekookt bij mij thuis. Penne met spinazie en paturain.. heerlijk! Daarna hebben we in het centrum op een terras (met verwarming) gezeten en chocolademelk gedronken. Daarna zijn we lekker gaan slapen, ik voelde me niet lekker en Danique en Sandra waren ook moe van de reis. Woensdagmiddag zijn we Julia zijn we naar ‘100 montaditos’ geweest; alle broodjes en drankjes op woensdag 1 euro! Dat had ik nog niet eerder in de gaten gehad. Vanaf nu is het dus vaste prik om daar op woensdag na school te lunchen! In de bar van ‘Toba Turbo’, een man die geloof ik in alle clubs van Sevilla wel wat inspraak heeft, werd ‘Australian Day‘ gevierd. Er zijn veel Australische mensen bij ons op school. Alle andere nationaliteiten waren natuurlijk ook welkom en ook Dani, San en ik waren van de partij. Van te voren waren er groene en gele lintjes geknipt voor in het haar. Dat stond ons natuurlijk beeldig.. Donderdag voelde Sandra zich niet lekker en bleef in het hostel. Danique, Julia en ik zijn naar de arena van het stierenvechten gegaan. Ik hoefde dat niet zo nodig te zien dus ik ben buiten blijven zitten (ja mensen, klopt; ‘dat mag ik niet missen’). Daarna ben ik naar huis gegaan en heb ik 2 uur lang geslapen. Ik voelde me namelijk nog steeds niet lekker. Toen ik om 8 uur wakker werd belde ik Danique om te vertellen dat ik het echt niet trok om nog iets te doen. Vervolgens ben ik om 9 uur gaan slapen en werd ik om 7 uur ’s ochtends weer wakker. Totaal dus 12 uur geslapen.. Blijkbaar had ik dat nodig want vrijdag ging het al iets beter! We hebben gewinkeld en ’s avonds boontjes, gebakken aardappeltjes en vissticks gegeten. Toen ‘ de gelukkige huisvrouw ‘ gekeken (duizendmaal dank Wubbie voor het dikke dvd pakket dat je me hebt opgestuurd!!!!!) en daarna zijn we naar het huis van de Braziliaanse meisjes geweest. Zowat de hele school was daar op hun kamer aanwezig. Erg gezellig! Daarna weer naar de bar van Toba geweest, die zit in het begin van hun straat! Toen vertrok iedereen met de taxi richting Discoteca Abril. Toba ging natuurlijk mee en door hem mocht iedereen via de uitgang naar binnen. Normaal zou je daar tijden moeten wachten maar als wij zeggen dat we op de lijst van ‘Toba’ staan, mogen we zo naar binnen! Dit keer loodste hij ons naar binnen. Het was leuk dat we met een enorme groep waren; iedereen danste samen en het was echt een topnacht! Mooie discotheek en erg groot. Het leuke is dat Abril 1 straat naast mijn appartement is, als je die straat 10 minuten volgt, ben je er! Danique, Sandra en Bram (jongen van school), hadden hun tassen bij mij neergezet. Ze vlogen alle 3 om half 7 ’s ochtends richting Eindhoven. ’S Nachts om 4 uur hebben ze de tassen gepakt en met z’n drieën een taxi naar het vliegveld gedeeld. Jullie weten vast nog wel dat mijn Ugg stuk is maar dankzij mijn redder Bram krijg ik m’n schoen over 2.5 week alweer terug! Bram had nog een plekje vrij in zijn tas en met mijn Ugg woog zijn koffer 9.5 kilo. Dat paste precies. Vervolgens heeft Danique hem in Eindhoven overgenomen en mee naar Groningen genomen! Over 2.5 week vlieg ik van Sevilla naar Munchen en vervolgens overnacht ik met papa, mama, Marlous, Pieter, Eline, Kees, Vera, Joost EN Sanne in een hotel. De volgende dag reizen we door naar Oostenrijk om daar een week te snowboarden. Heel decadent, maar ik kijk er naar uit! En mijn Ugg wordt nu gerepareerd en die gaat vanaf Groningen mee in de auto en daarna weer gezellig aan mijn voeten mee terug naar Sevilla! Zondag was Felizitas jarig en we zijn met haar naar een Italiaans restaurant geweest met z’n 11en. Erg leuk. En de zon is er weer sinds gisteren! Jammer voor Danique en Sandra dat het weer vorige week niet goed was.. Gisteren heb ik geluncht met Sebastian (Duitsland), Roxy, Jessica, Merry (Australie), Julia en Felizitas (Zwitsers klasgenootje). Daarna nog churros gegeten met Sebastian en Julia op een bankje in de zon. Vandaag ben ik na schooltijd met Julia naar Starbucks geweest en daar zijn we zelfs een beetje verbrand op het terras! Straks ga ik met hele leuke Nederlandse en 1 Belgisch meisje tapas eten en daarna misschien naar de Beerpong!
Hoe is het met jullie?
xxx
Hoe is het met jullie?
xxx
01 Februari 2011 - 18:30
Danique:
vond het super met je Lau! :D beetje jammer van het slechte weer! btw, mail gechecked? aangenomen op Texel!! hihi. Succes met schule deze week! XXX -
02 Februari 2011 - 14:07
Noud:
Lauraaaa!! Wat een verhaal..! Maar alles klinkt heel vet! Geniet ervan.. En Max en ik hebben het er nog even over gehad.. Wie weet komen wij ook nog terug bij de Texelse Toren!Maar misschien ook niet..! XX -
02 Februari 2011 - 14:16
Noud:
Danique, aangenomen?! jesus, jullie zijn gek! Wie zijn er weg bij de toren dan? en waarom? We hoorden dat Kees weg is? Hahaha, wel heel vet als we daar weer zouden zitten..! kusjes, o ja! De brief: Naar nederland of Sevilla? -
02 Februari 2011 - 17:04
Danique:
@ NOUD Haha nou hier komt het: Marjolein is weg (wisten jullie al?) Kees is weg, Deborah is weg, Erwin gaat er bijna vandoor... Dus een dikke leegloop. Maar Denise Ik en Lau zitten er van half juni tot half juli. Even weer lekker centjes verdienen! zou echt SUPER zijn als jullie ook komen. Hoe is het daar dan?
Xxx -
02 Februari 2011 - 17:13
John:
Hier is het goed!
Bij mij op het werk is het druk en even niet zo leuk; maar dat gaat vanzelf wel weer beter!
Verder begint het voetballen ook weer een beetje en heb ik a.s weekend een tennistoernooi van NP.
Mooi dat t weer lekker weer os geworden!
KUS KUS KUS -
03 Februari 2011 - 16:27
Denise:
klinkt leuk lau!!
hoop dat het weer beter wordt, over het weer hier zal ik maar niet beginnen haha
EN noud en max kom naar de toren,
kunnen we alle reisverhalen uitwisselen
besos!